WERKPLATFORMS

Onze platforms worden specifiek  op uw situatie afgestemd en geproduceerd. Of het nu voor het “de-icen” van uw tankwagens is of voor werkzaamheden aan treinstellen, vrachtwagencombinaties of om machines af te bakenen, er zijn vele variaties denkbaar.

Vanzelfsprekend worden de platforms onder geldende normen en richtlijnen gerealiseerd.

Gekopieerd van concurrent, herschrijven

 

Werkplatform voor zonnepaneleninstallateurs

Easi-Dec heeft verschillende werkplatformen die specifiek zijn bestemd voor zonnepaneelinstallatie. Met deze werkplatformen zijn monteurs veilig in staat het dak te betreden en beschikken bovendien over een takel om zonnepanelen naar dakniveau te kunnen tillen.

Raaminstallatie werkplatform

Easi-Dec is een perfect systeem om ruiten naar hoogte te takelen en veilig van buitenaf in de gevel te kunnen monteren.

Hoogwerkplatform

Easi-Dec is een veilig alternatief voor gemechaniseerde hoogwerkers die kostbaar zijn en constant onderhoud vereisen. Easi-Dec stelt uw personeel in staat om de buitenkant van het gebouw of het dak te bereiken vanaf een stabiel werkplatform met veiligheidsreling.

Verhoogd inspectieplatform

Aangezien er geen lassen aan te pas komt, is een veiligheidsplatform eenvoudig op maat te maken en sneller te monteren. Een volledig op uw behoeften afgestemd platform kan in de helft van de tijd bij u worden bezorgd.

Draagbaar verhoogd werkplatform

De Easi-Dec mobiele werkplatforms met reling zorgen voor een veilige werkplek op hoogte aan de buitenkant van het gebouw. Deze draagbare platforms maken het eenvoudig om veilig te werken terwijl de klus wordt geklaard.

Vrijblijvend advies

Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Sed posuere consectetur est at lobortis. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.