ZCure » Over ons

ZCure, veelzijdig de beste oplossing

Met Zcure heeft u een veelzijdige keuze uit economische en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor valbeveiligingsvoorzieningen die u een maximale veiligheid garanderen. Ongeacht op welke hoogte u werkt, uw veiligheid en die van uw medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

VERANKERDE VEILIGHEID

De eisen die aan valbeveiliging worden gesteld verschillen per sector en arbeidsproces. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de specifieke eisen en wensen. Wij bieden niet alleen een programma voor valbeveiliging naar de meest actuele stand der techniek maar onze vakkundige collega’s trainen en verzorgen voor u de volledige opleiding. Zo is uw veiligheid en die van uw medewerkers ook op lange termijn onderdeel van uw totale werkproces.

INTERNATIONAAL LEIDEND

Vanuit onze vestigingen in Nederland en Duitsland leveren wij betrouwbare systemen en oplossingen voor het veilig werken op grote hoogte. Hierbij hebben wij bewust besloten om met hoogwaardige producten van betrouwbare kwaliteit te werken. Onze partners zijn toonaangevende producenten van valbeveiligingssystemen zoals 3M, Zarges, Somain en Honeywell Söll die ook dezelfde hoge kwaliteitseisen hebben.

INNOVATIEVE VALBEVEILIGING

Zcure combineert grote vakkennis met betrokkenheid voor de ontwikkeling van innovatieve valbeveiliging. Voor de hoogst mogelijke zekerheid bij het werken met valgevaar, werken we samen met vooraanstaande producenten en partners zodat we u de best mogelijke ervaring en oplossingen kunnen bieden.

WET EN REGELGEVING

Vanzelfsprekend werken wij conform de vigerende wet- en regelgeving. Indien u daarover vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

OVER ZCURE

Zcure is gespecialiseerd in de montage van veiligheidssystemen op hoogte en in besloten ruimten, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Wij hebben een uitgebreid assortiment van producten en diensten en zijn in heel Nederland voor u onderweg.

Wij leveren totaaloplossingen zodat u voor het hele project met Zcure één leverancier heeft.