VANGNETTEN ALS VALBEVEILIGING

Vangnetten worden hoofdzakelijk gebruikt voor de beveiliging van lichtkoepels als een ombouw met bijvoorbeeld hekwerk niet mogelijk is, of als de lichtkoepel voor onderhoud geopend moet worden. Door de fijnmazige structuur wordt lichtinval niet beïnvloed terwijl deze ook bij geopende koepels toch voldoende veiligheid bieden. De netten zijn in RVS, gegalvaniseerd staal en kunststof uitvoeringen voor u beschikbaar. Ook hebben wij de mogelijkheid voor afwijkende koepelformaten bijpassende netformaten te vervaardigen.

Ook hier zullen we de jaarlijkse controles graag voor u verzorgen.

Goedgekeurde en volgens de EN1263-1 norm geproduceerde valnetten voor toepassing bij onder andere collectieve valbeveiliging op bouwprojecten. Zowel vallend personeel als vallend materiaal kunnen opgevangen worden door de netten. Afhankelijk van de grootte van het gebruikte materiaal kan een ingeweven steigerdoek nog verdere bescherming bieden bij vallend materiaal. 

De netten in de webshop zijn voorraadartikelen en kunnen snel verzonden worden. Afwijkende maten zijjn geen probleem, maar kennen een levertijd van 5 werkdagen. Neem contact met ons op voor afwijkende maten via 040-2901155 of mail nettenshop

De standaard maaswijdte van deze netten is 100 mm, leverbaar in de kleuren zwart en wit.
Optioneel kan er nog een extra los randtouw in het net verwerkt worden.

Valnetten voor de bouwsector

Wij verzorgen de montage van vangnetten voor diverse bouwbedrijven, waarbij geen project te groot of te klein is voor ons. Onze werkzaamheden voor collectieve valbeveiliging verrichten we door heel Europa. Wilt u graag meer informatie of bent u geïnteresseerd in onze diensten? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.