REFERENTIES

Onze referenties laten u zien welke technisch mogelijkheden wij bij onze relaties in de praktijk hebben toegepast en hoe wij met de vraagstelling en problematiek van onze klanten zijn omgegaan.

Wij willen een technische verbetering aanbieden waarbij onze relaties dit terdege als optimalisatie en vooruitgang beoordelen.

Wij denken in oplossingen en hebben voor verschillende sectoren branchespecifieke oplossingen bedacht. Zo zijn wij in staat de standaard, samen met onze klanten, gedegen te overtreffen.

Zero Accidents Goal[z]ero mit [z]cure

Veiligheidsvoorzieningen

Zcure

De oplossing voor jouw situatie

Zo veelzijdig als het valgevaar kan zijn, zijn ook onze oplossingen. Wij ontwikkelen met u ter plaatse een op uw situatie afgestemd concept.

De belangrijkste vragen zijn:

  • Waar = Locatie van het gevaar
  • Wat = Te verrichten werkzaamheden
  • Wie = Eigen personeel of derden
  • Hoeveel = Aantal personen die tegelijkertijd veilig moeten werken

De praktijkgerichte oplossing staat hierbij centraal om de veiligste werksituatie te creëren.

Vanaf het eerste ontwerp tot aan de levering en montage van het veiligheidssysteem, maar ook voor de jaarlijkse keuringen en onderhoud staan wij altijd voor u klaar.

Een oplossing aanbieden voordat
er problemen ontstaan.

„Een oplossing aanbieden, voordat problemen ontstaan“. Dit doel staat voor Zcure centraal. Wij maken een analyse van risico’s en de daarmee gewenste veiligheidssituatie en vertalen dit in een op maat gemaakt ontwerp voor u. Daarmee creërt Zcure de beste basis om veilig op hoogte te kunnen werken. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij ook voor u een veilige werksituatie kunnen realiseren.

Vraag een offerte aan

Wilt u een offerte of verdere informatie ontvangen? Klik hier.

OFFERTEAANVRAAG