Zcure B.V., vestiging Gorinchem, is gespecialiseerd in het aanbrengen van valbeveiligingsvoorzieningen in heel Nederland. Zcure voert opdrachten uit voor o.a. vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, Industriële bedrijven, Technische groothandels en overheden en behoort tot de toonaangevende bedrijven in deze sector. Deze positie is bereikt door een voor Zcure kenmerkende sfeer van inzet, kwaliteitsbesef, ondernemerschap en collegialiteit.

Voor Zcure B.V. te Gorinchem komen wij, ter uitbreiding en versterking van de afdeling uitvoering, graag in contact met kandidaten voor de functie van:

Monteur Valbeveiliging

Functieomschrijving:

Deze afwisselende functie bestaat uit een combinatie van montage en keuring van valbeveiligingssystemen.

In deze functie werkt u als monteur samen met een collega monteur van valbeveiliging. U bent werkzaam op diverse projecten door geheel Nederland en draagt zorg voor het correct uitvoeren van de opdrachten.

Functie-eisen:

  • Ervaring in de montage en/of keuring van valbeveiligingssystemen.
  • Ervaring in het aanbrengen van dakbedekking is een pré.
  • Zelfstandig kunnen werken.
  • Goede contactuele eigenschappen.
  • Rijbewijs B/(E).

Van Zcure B.V. mag u, naast een afwisselende functie in een groeiende onderneming, een prima salaris en arbeidsvoorwaarden verwachten.

Wanneer bovengenoemde functie u aanspreekt, ontvangen wij graag uw reactie inclusief curriculum vitae. Deze kunt u richten aan:

Zcure B.V.
T.a.v. vestigingsmanager
Avelingen West 27a
4202 MS Gorinchem
E-mail: info@zcure.nl
Telefoonnummer: 0183-630606